Sloboda na Tušnju remizirala protiv Kluba X

Pripremni meč završen rezultatom 2:2

Sloboda na Tušnju remizirala protiv Kluba X

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju odigrali drugi pripremni meč protiv selekcije Kluba X.

Izabranici Vlade Jagodića remizirali su danas protiv Kluba X (2:2) ekipe koja je sačinjena od ponajboljih fudbalera s prostora Tuzlanskog kantona. Današnji meč na Tušnju bolje je otvorio gostujući tim koji je već u sedmoj minuti poveo sa 1:0, a strijelac je bio Kukić.

Nakon toga Sloboda je bila mnogo bolji protivnik na terenu i tuzlanskom timu pritisak se isplatio u 29. minuti. Hodžić je sjajno prošao odbranu Kluba X, te je izjednačio na 1:1. Međutim, samo desetak minuta kasnije Klub X je poveo sa 2:1, a ovaj put mrežu Slobode zatresao je Mujkanović.

Na otvaranju drugog dijela gledali smo poprilično nezanimljivu utakmicu, a igralo se većinom između dva kaznena prostora. Ipak, u 58. minuti vidjeli smo novi gol kada je na 2:2 nakon sjajne kontre izjednačio Tandir. Do kraja meča obje ekipe su imale nekoliko dobrih prilika, no rezultat se nije mijenjao.

Treba dodati da je za Klub X od prve minute igrao bh. reprezentativac Samir Memišević, dok je Vedad Ibišević s klupe bodrio obje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Sloboda - Klub X 2:2

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi