Sloboda nastavila sa pripremama, Govedarica se oporavlja

Lider boravi u etno selu 'Stanišić'

Sloboda nastavila sa pripremama, Govedarica se oporavlja

Fudbalski klub Sloboda je (neočekivano) lider na tabeli BH Telecom Premijer lige nakon 11. odigranih kola.

Tuzlaci žele nastaviti u dobrom ritmu, a formu za predstojeće susrete tempiraju u etno selu 'Stanišić' nadomak Bijeljine, gdje imaju idealne uslove za rad.

Ono što raduje Husrefa Musemića i struku crveno-crnih je dobar oporavak od povrede Miljana Govedarice, koji je počeo sa laganim treninzima.

Sa druge strane, loša vijest za Tuzlake je povreda Muhameda Mujića, koji je bio spriječen otputovati na mini pripreme. Još uvijek nije poznato kada će se napadač Slobode priključiti ekipi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda u narednom kolu gostuje u Zvorniku ekipi Drine, koja je trenutno posljednjeplasirani tim tabele.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.