Sloboda od 22. januara do 1. februara u Međugorju

Održan sastanak UO

Sloboda od 22. januara do 1. februara u Međugorju

U prostorijama FK Sloboda jučer je održan prvi sastanak Upravnog odbora FK Sloboda u 2017. godini. 

Kako prenosi klupska stranica, na sastanku je između ostalog dogovoreno da se Denis Karić zvanično imenuje na funkciju sportskog direktora Slobode. 

Dalje, odlučeno je da će pripreme za proljetni dio sezone biti održane u Međugorju u periodu od 22. januara do 1. februara, a planirano je da se za to vrijeme odigraju dvije kontrolne utakmice. Kada je u pitanju igrački kadar, čelnici Slobode podržavaju odluku trenera Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. 

"U planu je da pojačano dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi, ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate", kazao je trener Jagodić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je, podsjećamo, prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončala na šestoj poziciji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi