Sloboda oslabljena, ali puna optimizma gostuje Sarajevu

Odrađen posljednji trening

Sloboda oslabljena, ali puna optimizma gostuje Sarajevu

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su poslijepodnevnim satima odradili posljednji trening pred utakmicu 11. kola Premijer lige BiH protiv ekipe Sarajeva. 

U taboru crveno-crnih vlada odlično raspoloženje. Igrači su spremni za utakmicu koja ih čeka sutra, žele se nadigravati sa Sarajevom, dati sve od sebe i ostvariti dobar rezultat. Osim Nemanje Stjepanovića, Samira Efendića i Ivana Kostića, koji su suspendovani zbog kartona, sutra neće nastupiti ni povrijeđeni Haris Mehemdagić. 

"Protiv Radnika smo sigurno zaslužili bod, možda čak i tri, ali šta je tu je. Ne trebamo gledati nazad, naročito zbog situacije u klubu. Igrači su svjesni trenutne situacije i idemo odigrati dobru utakmicu u Sarajevu. Svaka utakmica je važna, tako i ova sa Sarajevom ima svoj značaj, kao i sve prethodne", kazao je član stručnog štaba Nedim Omerović i dodao:

"Siguran sam da će igrači koji dobiju šansu pružiti svoj maksimum, želimo da se nadigravamo sa Sarajevom i da izvučemo dobar rezultat. Sada nam je prioritet utakmica sa Sarajevom, koju želimo odigrati na najbolji način, a o pripremama u toku reprezentativne pauze ćemo misliti nakon utakmice." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon obavljenog treninga igrači su se zajedno sa stručnim štabom zaputili prema Sarajevu gdje će boraviti do sutrašnje utakmice. Utakmica između Sarajeva i Slobode igra se na stadionu "Koševo" u subotu, 1. oktobra, sa početkom od 15 sati, uz direktan prijenos na BHT1.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije