Sloboda ostaje bez dvojice golmana, Skupština u petak

Pirić i Bobić zatražili raskid ugovora

Sloboda ostaje bez dvojice golmana, Skupština u petak

E. Dindić

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle iznenada se našao u ogromnim problemima.

Naime, prvi golman Slobode i reprezentativac BiH Kenan Pirić, zatražio je raskid ugovora zbog neplaćanja doprinosa na plate, dok je Adnan Bobić izrazio želju za povratkom kući zbog privatnih razloga.

Ove vijesti potvrđene su na današnjoj press konferenciji, tako da će Sloboda najvjerovatnije u zimskom prelaznom roku morati potražiti novog golmana.

Na press konferenciji, Jagodić je još jednom ponovio da Željo pravi 'račun bez krčmara' vezano za dolazak Ivana Kostića, koji je još uvijek ugovorom vezan za Slobodu, a između ostalog istaknuto je i da će se dugo očekivana sjednica Skupštine održati u petak, kada će biti izabran novi Upravni odbor kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da je SportSport.ba nezvanično saznao da bi Sloboda u narednim danima trebala dobiti novog velikog sponzora za 2017. godinu čije ime će krasiti prednju stranu dresa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi