Sloboda ostvarila ubjedljivu pobjedu u Mramoru

Pobjeda tima sa Tušnja

Sloboda ostvarila ubjedljivu pobjedu u Mramoru

E. Dindić

U okviru priprema za gostovanje ekipi Čelika u Zenici, koje očekuje fudbalere Slobode u narednom kolu Premijer lige BiH, izabranici Vlade Jagodića danas su u Mramoru, odigrali prijateljski susret sa istoimenim niželigašem. 

U prvom poluvremenu priliku su dobili fudbaleri, koji imaju manje prostora za igru. Dobru akciju Slobode u 13. minuti završio je Amar Beganović. Ujedno to je bio i rezultat prvih 45. minuta. 

Drugo poluvrijeme, šef stručnog štaba Slobode Vlado Jagodić, dao je priliku prvoj postavi, odnosno onima koji će vjerovatno početi susret u Zenici.

To se odmah osjetilo na rezultatu pa je kapiten Slobode Amer Ordagić golovima u 51 i 54. minuti rezultat povisio na 3:0. I pored sigurnog vodstva fudbaleri Slobode nastavili su da napadaju pa je Ismar Hairlahović u 84. minuti povisio na 4:0, da bi sav posao završio Sulejman Krpić u 90. minuti susreta za pobjedu rezultatom 5:0. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi