Sloboda otputovala na pripreme u Međugorje

Dino Hodžić među putnicima

Sloboda otputovala na pripreme u Međugorje

E. Dindić

Nakon odrađenih 15 treninga u Tuzli, fudbaleri Slobode danas su krenuli put Međugorja gdje će raditi na tehnici i ispravljanju nedostataka u tom segmentu igre.

Fudbaleri Slobode svi oni na koje računa šef struke Vlado Jagodić danas su pred polazak u Međugorje bili vidno raspoloženi. Vladala je dobra atmosfera među igračima, koji su jedva čekali da se krene put Hercegovine gdje će se obaviti drugi dio pripreme. 

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić otišao je prije u Međugorje da bih provjerio sve uslove, prije dolaska svojih fudbalera. 

Prvi pomoćnik Vlade Jagodića, Amir Spahić za portal SportSport.ba dotakao se dosadašnjeg dijela priprema i onoga  što ih očekuje u nastavku.

" Idemo malo u toplije krajeve, ovdje smo odradili 15.treninga . Što se tiće zdrastvenog biltena igrača on je izuzetno dobar, osim Edisa Smajića koji je bio prethodni dana bolestan. On će dole morati da nadoknadi propušteno, što se tiče fizičke spreme.  U Međugorju više pažnje biće posvečeno radu sa loptom, odnosno ispravljanja nedostataka što se tiče taktike. Dole su zasad dogovorene dvije utakmice sa Goškom iz Gabele vrlo vjerovatno igramo 28. januara dok sa Veležom dogovorena je utakmica za 1. februara. Poslije utakmice sa Veležom vraćamo se u Tuzlu,  gdje ćemo biti dva dana i onda 4. februara putujemo u Ulcinj na završni dio priprema. 

" Što se tiče igračkog kadra Dino Hodžić se  uspio dogovoriti sa klubom i on ide u Međugorje, dok Kostić i Fatić će ostati da rade sa juniorima i dalje po posebnom programu" zaključio je Spahić

Igrači Slobode  koji su otputovali na pripreme u Međugorje

GOLMANI: Adnan Hadžić, Filip Erić, Azir Muminović

BEKOVI: Samir Efendić, Darko Todorović, Aleksandar Lazevski, Aleksandar Subić, Amar Beganović

STOPERI: Ibrahim Škahić, Haris Mehmedagić, Samir Merzić, Adnan Salihović, Muhamed Muratović

ZADNJI VEZNI: Nemanja Stjepanović, Adnan Jahić, Vladimir Grahovac, Uroš Đukić 

OFANZIVNI VEZNI: Amer Ordagić  Ademin Hadžić Mladen Veselinović, Asim Zec

NAPADAČI: Sulejman Krpić, Ismar Tandir, Edis Smajić, Dino Hodžić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi