Sloboda otputovala u Vitkoviće

Tuzlaci u punom sastavu dočekuju utakmicu u Vitkovićima

Sloboda otputovala u Vitkoviće

E. Dindić

Fudbaleri Slobode danas su obavili zadnji trening, pred put u Vitkoviće na utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine protiv domaće ekipe Azota. 

Šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović svoje izabranike na današnjem treningu poštedio je većih napora, pa se trening sastojao od uigravanje posljednjih akcija, kao i podešavanja "nišanskih sprava". 

Svi fudbaleri su dobro podnosili današnji trening, tako da  na megdan ekipi iz Vitkovića Tuzlaci putuju u punom sastavu. 

Poslije treninga , Petrović je odredio 18 fudbalera koji će konkurirati za sutrašnju utakmicu Kupa BiH, a nakon toga su i odmah otputovali na sutrašnju utakmicu.  

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi