Sloboda sa Radnikom otvara seriju kontrolnih utakmica

Tuzlaci na Kupresu

Sloboda sa Radnikom otvara seriju kontrolnih utakmica

Paklen ritam nametnuo je stručni štab prvotimcima Slobode otkako su u nedjelju Tuzla zamijenili Kupresom. 

Sloboda je, prema ocjeni mnogih, u proljeće bila među najspremnijim ekipama u BHT Premijer ligi, a očito da se isti princip želi primjeniti pred nadolazeći pakleni šampionat. 

Još uvijek je neizvjena sudbina prvog golmana Kenana Pirića, koji je na meti kluba iz inostranstva i čiji je odlazak moguć. Ukoliko ne doše do realizacije transfera, Pirić će se saigračima vrlo brzo priključiti na Kupresu.

Inače, Tuzlaci seriju kontrolnih utakmica otvaraju sutra kada će na Kupresu igrati sa bijeljinskim Radnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo u drugom dijelu bazičnih priprema koji će se realizovati na slovenačkom Pohorju Sloboda će igrati sa Vašašom i Anžijem.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.