Sloboda savladala Stjepan Polje sa 8:0

Pripreme za GOŠK

Sloboda savladala Stjepan Polje sa 8:0

U sklopu priprema za utakmicu 22. kola Prve lige  FBiH sa GOŠK-om, fudbaleri tuzlanske Slobode u utorak su odigrali prijateljski susret sa ekipom Stjepan Polja.

Riječ je o ekipi koja se takmiči u Drugoj kantonalnoj ligi i koja je prije desetak godina ugostila Slobodu na otvaranju stadiona.

Slično kao sedam dana prije u Živinicama, crveno-crni su i u Stjepan Polju dočekani na izvrstan način. No, na utakmici Sloboda nije štedjela svog rivala, pa su izabranici Miroslava Blaževića za 90 minuta igre postigli osam golova.

U listu strijelaca se se u dva navrata upisali Krpić i Šaćiri, a po gol su postigli J. Mujkić, Omić, Salihović i Husić. Utakmicu su zbog povreda propustili Kapić, Mehanović i Kuduzović, a njihov nastup u subotu na Tušnju je pod upitnikom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.