Sloboda u Mrkonjić Gradu nadigrala Leotar

Domaći slavili rezultatom 4:2

Sloboda u Mrkonjić Gradu nadigrala Leotar

A. Beganović

Sloboda iz Mrkonjić Grada je u 20. kolu Prve lige Republike Srspke pred svojim navijačima nadigrala Leotar.

Sloboda je slavila rezultatom 4:2, a ovom pobjedom dva kola prije kraja regularnog dijela sezone uključila se u borbu za plasman u Ligu za prvaka.

Ekipa iz Mrkonjić Grada je mnogo bolje otvorila susret i na odmor je otišla pri vodstvu 3:0. U 10. minuti za 1:0 je pogodio Aleksandar Malbašić, pet minuta kasnije Nikša Dimitrijević je udvostručio prednost, da bi Ilija Danilović u 27. minuti pogodio za 3:0.

U 58. minuti Aleksandar Kondić je pogodio za 4:0, da bi isti igrač pet minuta kasnije pogodio vlastitu mrežu za 4:1. Sedam minuta prije kraja Miloš Perović je svojim pogotkom ublažio poraz Leotara.

Prva liga Republike Srpske, 20. kolo:
Sloboda - Leotar 4:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

SLOBODA: Matović, Kovačević, Mirković, Danilović, Dimigtrijević, Malbašić, Travar, Srndović, Gračanin, Topić, Kondić. Još su igrali Kukavica, Lazendić i Pilipović.

LEOTAR: Kolak, Ljubibratić, Srđan Andrić, Savo Andrić, Šešelj, Perović, Cicović, Cimirot, Ramić, Kovačević, Deretić. Još su igrali Janjić, Bigović i Pjaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije