Sloboda u Mrkonjić Gradu nadigrala Vlasenicu

Karalić zabio u 1. minuti

Sloboda u Mrkonjić Gradu nadigrala Vlasenicu

A. Beganović

Kompletirano je 1. kolo Prve lige Republike Srpske, a u posljednjem susretu istog Sloboda je u Mrkonjić Gradu savladala Vlasenicu sa 3:1.

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada, koji važe za jednog od glavnih favorita za ulazak u Premijer ligu, sjajno su otvorili novu sezonu.

Na stadionu Luke pred oko 300 gledalaca sa 3:1 su savladali Vlasenicu. Već u 1. minuti domaće je do prednosti doveo Vladimir Karalić, da bi u 73. minuti Aleksa Bojanić pogodio vlastitu mrežu za 2:0 Slobode.

Osam minuta kasnije rezervista Dalibor Vidović pogađa za 3:0, da bi u sudijskoj nadoknadi iz jedanaesterca počasni pogodak za goste postigao Vladimir Krezović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.