Sloboda u Mrkonjić Gradu razbila Vlasenicu

Prva liga Republike Srpske

Sloboda u Mrkonjić Gradu razbila Vlasenicu

A. Beganović

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada na domaćem terenu su u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske nadigrali Vlasenicu.

Sloboda je slavila sa ubjedljivih 3:0, a ovom pobjedom ostala je u igri za plasman u Ligu za prvaka.

Pitanje pobjednika odlučeno je već u prvom poluvremenu kada su gostujuću mrežu pogađali Miloš Srndović i Milovan Travar. U nastavku, tačnije u sudijskoj nadoknadi vremena, za konačnih 3:0 je pogodio Siniša Lazendić.

Prva liga Republike Srpske, 21. kolo:

Sloboda Mrkonjić Grad - Vlasenica 3:0 (Srndović, Travar, Lazendić)

SLOBODA: Matović, Kovačević, Mirković, Danilović, Dimitrijević, Malbašić, Travar, Srndović, Gačanin, Topić, Kondić. Još su igrali Jeftenić, Lazendić i Pilipović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

VLASENICA: Reljić, Janjić, Dragomir, Sladoje, Ferhatović, Milovanović, Radenović, Ikić, Matić, Kovačević, Stanimirović. Još su igrali Mijatović, Čelić i Sokanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi