Sloboda u problemima pred duel sa Zrinjskim

Derbi 5. kola Lige za prvaka

Sloboda u problemima pred duel sa Zrinjskim

Sloboda i Zrinjski u subotu će na stadionu Tušanj u Tuzli odigrati derbi utakmicu 5. kola Lige za prvaka BiH. 

Igrači Slobode će nastojati da dođu do pozitivnog rezultata i opravdaju se u očima svojih navijača nakon loše partije u Krupi, a pred ovaj susret trener Vlado Jagodić našao se u velikim problemima. Barem kada je u pitanju sastavljanje ekipe za duel sa mostarskim klubom. 

"Imamo određenih problema sa povredom Zeca, koji radi odvojeno od ekipe. Tandir radi parcijalno, nešto sa ekipom, nešto mimo ekipe, dok je Ordagić tek danas odradio prvi trening nakon povrede. Uzimajući u obzir da Efendić ima kartone, sve su to situacije koje moramo već sutra riješiti kako bismo došli do povoljnog rezultata protiv Zrinjskog", kazao je Jagodić.

"Zrinjski ima samo jedan poraz na gostujućem terenu, što nam sigurno daje upozorenje da nas čeka jako težak zadatak. Nakon što smo podbacili u Krupi, sada moramo obradovati naše navijače i to nam je obaveza", istakao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Slobode i Zrinjskog se, podsjećamo, igra u subotu s početkom u 17:00 sati. Pravdu će dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije