Sloboda u važnoj utakmici znatno oslabljena

Vijesti iz FK Sloboda

Sloboda u važnoj utakmici znatno oslabljena

E. Dindić

U posljednjem kolu prvog dijela sezone Sloboda će odmjeriti snage s Krupom.

Crno-crveni igraju veoma važnu utakmicu protiv Krupe, koja ih može približiti cilju, odnosno plasmanu u Ligu za prvaka. No, u ovaj duel ući će znatno oslabljeni.

Naime, standardni stoper, srbijanski internacionalac Ivan Kostić neće biti u kombinacijama za ovaj meč, pošto zbog zdravstvenih problema nije trenirao u posljednje vrijeme i šef struke Vlado Jagodić neće računati na njegove usluge.

Na kraju treba dodati da bi u zimskoj pauzi moglo biti mnogo igračkih promjena u Slobodi, a od januara za crveno-crne najvjerovatnije neće nastupati Amer Ordagić, Ivan Kostić, Miljan Govedarica i Eldar Hasanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da u klubu iz Rudarske 2 nas očekuje burna pauza, mnogo je problema, a malo vremena.  Zarad svih onih kojima je crveno-crna boja u srcu, nadamo se da će kriza što prije biti gotova i da će se Sloboda u narednom periodu krenuti uzlaznom putanjom. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi