Sloboda u Vitezu u karantinu, Marković novo ime na treningu

Optimizam u redovima Tuzlaka

Sloboda u Vitezu u karantinu, Marković novo ime na treningu

E. Dindić

Slavko Petrović, novi šef stručnog štaba Slobode, danas je obavio prvi trening sa ekipom sa Tušnja.

Nakon zvaničnog predstavljanja u utorak, stručnjak iz Srbije odsustvovao je par dana da bi riješio svu potrebnu papirologiju.

Po povratku iz Beograda zakazan je trening, a sudeći po viđenom prvotimci Slobode su ozbiljno shvatili upute novog trenera, odnosno njegove riječi da svi od nule kreću. Danas se na Tušnju pojavio i novi član stručnog štaba Milan Bosanac, odnosno čovjek koji će obnašati funkciju prvog pomoćnika novog šefa stručnog štaba Slobode. Posljedni angažman imao je u ekipi Borče.

Danas je sa Tuzlacima prvi put trenirao i Igor Marković, devetnaestogodišnji golman koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu Slobode.  Branio je za mlađe selekcije Partizana, a nastupao je i za U17 i U19 selekciju Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci sutra putuju u karantin u Vitez, gdje će ostati do subotnje utakmice, kada će snage odmjeriti sa ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi