Sloboda ubjedljiva protiv Igmana

U prijateljskom susretu

Sloboda ubjedljiva protiv Igmana

Golovima Mehidića (2), Krpića i Musića tuzlanska Sloboda je sa 4:1 porazila Igman iz Konjica na pripremam u Međugorju. 

Husref Musemić dao je priliku svim fudbalerima, odnosno igrale su dvije postave. U prvom poluvremenu Sloboda je nastupila u sastavu: Fejzić, Efendić, Ivetić, Salihović, Mitrović, Kiso, Sarić, Bekić, Mehidić, Zeba, Krpić.

U drugom poluvremenu nastupila je potpuno nova postava: Pirić, Džafić, J. Mujkić, Halilović, A. Mujkić, Pršeš, Marković, Musić, Hodžić, Selamović, Mujić.

Do kraja prvog dijela priprema u Međugorju Sloboda će igrati sa GOŠK-om i Ljubuškim.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.