Sloboda uz dosta muke pobijedila Krupu

Premijer liga BiH, 18. kolo

Sloboda uz dosta muke pobijedila Krupu

M. Šljivak

Fudbaleri Slobode pobijedili su Krupu s 2:1 u susretu 18. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski tim je dominirao u prvih 45 minuta ovog susreta, a već u 16. minuti su stigli do vodstvva. Lazevski je sjajno uposlio Aleksandra Subića, koji matira Kutića za prednost od 1:0.

Nastavila je Sloboda s napadima na gol gostiju u prvom poluvremenu. Stvorili su još nekoliko dobrih šansi, dok su gosti imali samo jedan pokušaj, a udara Koljića je odbranio Pirić.

U 45. minuti susreta Sloboda je došla do drugog gola. Subić je ubacio, a Mehmedagić je na pravom mjesto i pogađa za prednost od 2:0.

Slabija utakmica je viđena u nastavku, a u 72. minuti susreta su se gosti vratili u meč. Prekrasan gol je postigao Uroš Mirković za smanjenje rezultata na 2:1.

Krupa je do kraja imala nekoliko opasnih situacija pred protivničkim golom. Tuzlaci su se uspjeli odbraniti i stigli su do važne pobjede u ovom meču.

Premijer liga BiH, 18. kolo:

Sloboda - Krupa 2:1 (Subić 16', Mehmedagić 45' / Mirković 72')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SLOBODA: Pirić, Škahić, Subić, Grahovac, Lazevski, Mehmedagić, Ordagić, Stjepanović, Zec, Merzić.

KRUPA: Kutić, Redžić, Jašarević, Koljić, Perić, Dujaković, Milutinović, Čomor, Mijić, Aleksić, Mirković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi