Slobodan Lakićević slomio prst noge, pauza tri sedmice

Peh za Crnogorca

Slobodan Lakićević slomio prst noge, pauza tri sedmice

Slobodan Lakićević neće po lijepom pamtiti jučašnji meč između Čelika i banovićke Budućnosti na Kamberovića polju.

Lijevi bek Čelika slomio je nožni prst i slijedi mu pauza od tri sedmice pa je upitan nastup na prvoj prvenstvenoj utakmici u novoj godini.

"Jesenas sam imao problema sa povredama, a pehovi se evo nastavljaju i pred start proljetnog dijela prvenstva. Razočaran sam, ali život ide dalje. Slijedi proces oporavka, nadam se da će na kraju sve biti dobro," izjavio je Lakićević.

Za crnogorskog internacionalca ove zime interes su pokazali neki njemački i poljski klubovi, ali će ipak do ljeta ostati u Čeliku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti