Sloga bolja od Ingrama, na probnom radu Nikola Mitrović

Treći prijateljski meč za tim iz Simin Hana

Sloga bolja od Ingrama, na probnom radu Nikola Mitrović

S. Mlaćo

U svojoj trećoj pripremnoj utakmici nogometaši Sloge Simin Han jučer su savladali niželigaša Ingram Duboki Potok sa 3:1, te pokazali zavidnu formu.

Strijelci za ambicioznog federalnog prvoligaša iz Simin Hana bili su dva puta Mirel Ibrahimović, te jednom kapiten Ivan Kostić, a u narednim danima Sloga će put Kupresa, gdje ih već u subotu očekuje duel sa bugojanskom Iskrom, povratnikom u Prvu ligu Federacije BiH.

U jučerašnje meču protiv Ingrama priliku u dresu Sloge dobio je i Nikola Mitrović, 19-godišnjak koji je stigao na probu iz  Radničkog Niš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mitrović je ranije igrao i za kadetsku selekcije Srbije, a nastupa u veznom redu. Ukoliko zadovolji ukuse Darka Vojvodića, potpisat će ugovor sa timom iz Simin Hana.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti