Sloga Junajted gostuje Leotaru, Jedinstvo dočekuje Guber

Druga liga RS, Istok

Sloga Junajted gostuje Leotaru, Jedinstvo dočekuje Guber

M. Jakovljević

Dvanaesto kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok donijet će uzbudljive mečeve gdje će se u Brodcu sastati domaće Jedinstvo i Guber, dok će u Trebinju Leotar dočekati Slogu Junajted.

Jedinstvo se u zadnjih nekoliko kola nalazi u rezultatskoj krizi, te će im predstojeća utakmica protiv Gubera biti odlična prilika da se popnu ljestvicu više.

"Cijenimo ekpu Gubera. Međutim, mi imamo imperativ pobjede te ne smijemo dozvoliti niti jedan kiks koji bi nas koštao bodova. Moramo biti maksimalno skoncentrisani tokom cijelog meča. Ozbiljan pristup igri vodit će nas do bodova", rekao je trener Jedinstva, Miroslav Timić.

Slogu očekuje teško gostovanje u Trebinju.

"Igramo sa jednim renomiram klubom, koji svakako zaslužuje bolji plasman i drugu, jaču ligu. U Trebinje idemo bez opterećenja. Dat ćemo sve od sebe kako bi stigli do bodova", rekao je vezista Sloge Junajted, Dragiša Antunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi