Sloga prokockala dva gola prednosti protiv Podrinja

Remi u Doboju

Sloga prokockala dva gola prednosti protiv Podrinja

D. Vejo

Danas je u Doboju u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske viđen sjajan meč kojeg su odigrali domaća Sloga i Podrinje, a koji je završen rezultatom 3:3 (3:1).

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaće ekipe, koja je postigla čak tri pogortka dok su gosti svega jedan. Za Slogu pogodili su Lukić, Mahmutović i Jupić, dok je za Podrinje precizan bio Pavić. Čime je postavljen rezultat prvog dijela (3:1).

I kada se činilo da će domaćinu pripasti sav plijen, eto iznenađenja. Podrinje se polako vraćalo u igru. Za 3:2 pogodio je ponovo Pavić u sudijskoj nadoknadi, dok je za remi u 93. minuti meča siguran bio Marković koji donosi bod Podrinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije