Sloga u Simin Hanu nadigrala Svatovac

Domaći slavili 4:0

Sloga u Simin Hanu nadigrala Svatovac

A. Beganović

U derbiju 21. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever Sloga Simin Han je nadiigrala vodeću ekipu prvenstva Svatovac.

Fudbaleri Sloge su odigrali sjajan meč i na kraju su slavili sa ubjedljivih 4:0, te su tako stigli na tri boda zaostatka od vodećeg Svatovca.

Almir Mešić u 10., Mirel Ibrahimović u 20, te Almir Omerović u 67., te Almir Halilović u 85. minuti pogađali su za Slogu.

Ingram iz Dubokog Potoka sa ubjedljivih 5:1 je savladao Bosnu iz Kalesije. Amir Joldić je postigao dva, dok su po jedan gol za Ingram postigli Hariz Kešetović, Adnan Salkić i Benjamin Alibegović. Počasni gol za goste iz Kalesije postigao je Ademir Imamović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Golom Ejuba Huremovića Dizdaruša je na gostovanju s minimalnih 1:0 savladala Mramor, dok je Sloga iz Tojšića sa ubjedljivih 7:2 savladala Radnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi