Službena lica za 29. kolo Premijer lige BiH

Pretposljednje kolo prvenstva

Službena lica za 29. kolo Premijer lige BiH

Pretposljednje, 29. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u subotu, a svih osam utakmica će se igrati u istom terminu (17 sati).

Derbi kola će u Tuzli igrati Sloboda i Sarajevo, a na centru će se naći Dragan Skakić iz Gradiške, a pomagat će mu Senad Ibrišimbegović, Dalibor Drašković, Vladimir Bjelica, Ognjen Valjić i Dragan Petrović.

Utakmicu Drine i Širokog Brijega sudit će Vedran Zovko iz Mostara, dok će meč Olimpica i Travnika na Otoci suditi Ilija Živković iz Orašja.

Emir Spahalić iz Mostara će suditi meč Željezničara i Rudara na Grbavici, a Antoni Bandić iz Gruda će se naći na centru stadiona u Vrapčićima, gdje se sastaju Velež i Čelik.

Vitez i Slavija će odigrati jednu od rezultatski najinteresantnijih utakmica u ovom kolu, a glavni sudac ove utakmice bit će Elvis Mujić iz Banovića, dok će duel Radnika i Borca suditi Tomislav Ćuić iz Tomislavgrada.

Zrinjski bi u Doboju kod Kaknja mogao zvanično osigurati titulu prvaka BiH, a na toj utakmici će glavni sudac biti Irfan Peljto iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kompletnu listu službenih lica za 29. kolo Premijer lige BiH možete pogledati ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi