Službena web stranica NK Čelik trenutno ugašena
Screenshot: nkcelik.ba

"Račun blokiran"

Službena web stranica NK Čelik trenutno ugašena

E. Škorić

Mnogi nogometni klubovi u Bosni i Hercegovini nemaju vlastitu prezentaciju na internetu, neki imaju, ali rijetko ažuriraju sadržaj, dok nekima biva isključena zbog vjerovatnih dugovanja.

Naravno, ima klubova, poput Sarajeva, Željezničara ili Širokog Brijega, koji imaju jako dobro uređene internet stranice na kojima se svakodnevno informišu navijači i javnost o aktivnostima u klubu i na tome im treba čestitati. 

No, nažalost, veći je broj onih klubova koji ne praktikuju takav način vlastitog prezentovanja, što je zaista poražavujuća činjenica. Ima i onih klubova koji ne stignu da ažuriraju svoju internet stranicu, gdje se i dalje nalaze informacije i tabela iz nekih ranijih sezona, pa i oni koji zaborave da na vrijeme uplate troškove održavanja iste. 

Takav je slučaj sa Nogometnim klubom Čelik iz Zenice. Osim što Zeničani ove sezone ne prave zapažene rezultate (dva boda u tri prvenstvena kola), još im je i web stranica ugašena zbog vjerovatnog neplaćanja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vaš račun je blokiran. Obratite se službi podrške", dočekala nas je poruka kada smo pokušali da pristupimo stranici nkcelik.ba. Valjda će uskoro račun biti odblokiran, a navijačima omogućen pristup informacijama iz zeničkog premijerligaša.

U svakom slučaju, ako hoćemo naprijed, a sigurno da nam je to svima cilj, ne bi smjeli da nam (u ovom slučaju vodstvu Čelika) se događaju ovakvi ili slični propusti.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.