Službeno: Lugušić raskinuo ugovor sa N/FSBiH

Pridružuje se Halilhodžiću u Japanu

Službeno: Lugušić raskinuo ugovor sa N/FSBiH

Fudbalska reprezentacija BiH je i službeno ostala bez trenera golmana Envera Lugušića. 

Lugušić je nakon izdašne ponude prihvatio da u budućnosti radi kao trener golmana u reprezentaciji Japana koju vodi naš trener Vahid Halilhodžić, a N/FSBiH pri odlasku nije želio praviti probleme bivšem članu FK Sarajevo. 

"Raskinuo sam jučer ugovor sa N/FSBiH i to je sve što mogu reći. Japanci su me zamolili da ne dajem intervjue dok ugovor ne bude i zvanično potpisan", kazao je Lugušić za SportSport.ba. 

Čelnici krovne kuće bh. fudbala će imati dovoljno vremena da do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pronađu Lugušićevog nasljednika. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi