Službeno: Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije

Izvršni odbor N/FS BiH zasjedao u Sarajevu

Službeno: Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije

A. Beganović

Safet Sušić i u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo vodit će fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, saznaje SportSport.ba...

Vanredna sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je završena, a kako SportSport.ba saznaje, Safet Sušić će ostati selektor našeg nacionalnog tima.

Istina, bilo je članova Izvršnog odbora, koji nisu za Sušićev ostanak, no, prema našim informacijama, 12 ruku potrebni za Sušićevu smjenu nije se uspjelo skupiti, pa će Pape voditi Zmajeve i u narednim utakmicama.

U pojedinim trenucima vodila se žustra rasprava, odnosno Sušić je i to s pravom kritikovan zbog poraza od Kipra, no zaključeno je da se strasti trebaju smiriti, te da se zajedničkim snagama u Welsu pokuša nadokanditi propušteno iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju treba dodati da se, prema našim informacijama, istina neslužbenim, nije ni glasalo o povjerenju selektoru našeg nacionalnog tima.

Uskoro i izajve, te više informacija...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.