Smail Karić novi šef stručnog štaba FK Radnički

Radnički iz Likavca ima novog trenera

Smail Karić novi šef stručnog štaba FK Radnički

A. Beganović

Fudbalski klub Radnički iz Lukavca od naredne sezone igrrat će u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a novog federalnog prvoligaša s klupe će predvoditi Smail Karić.

Naime, Upravni odbor FK Radnički na sjednici održanoj 28. maja imenovao je Smaila Karića za novog šefa stručnog štaba.

S pripremama za narednu sezonu fudbaleri Radničkog će krenuti 26. maja, a iz Lukavca najavljuju da će ekipu pojačati pred prvoligaška iskušenja.

Podsjetimo, novi šef stručnog štaba FK Radnički, Smail Karić, sa dosta uspjeha je vodio Budućnost iz Banovića, a kao trener radio je i u bugojanskoj Iskri, kakanjskom Rudaru, Omladincu iz Mionice, te Bratstvu iz Gračanice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.