Smajlagić s četiri gola vodio Sarajevo do pobjede

Premijer liga, kadeti, 27. kolo

Smajlagić s četiri gola vodio Sarajevo do pobjede

M. Šljivak

Kadeti Sarajeva na pobjedu su udaljeni od titule u Premijer ligi. Bordo tim je na Koševu u 27. kolu savladao Radnik iz Bijeljine s 5:2, te se nalaze na korak od titule.

Junak susreta je Semir Smajlagić. Mladi fudbaler Sarajeva je postigao četiri gola u ovom meču, a u strijelce se upisao i Kenan Bukvić. 

Golove za goste postigli su Despotović i Žarić...

Sarajevo je tri kola prije kraja osam bodova ispred Željezničara. Plavi su u ovom kolu pregazili Mladost iz Velike Obarske s 5:1.

Tri gola za tim s Grbavice postigao je Benjamin Šehić, a pogađali su još i Šubo, te Lazar Babić.

Prvi strijelac lige Amir Mašić nastavio je seriju golova. Postigao je oba gola u pobjedi njegovog Čelika nad Slavijom od 2:1.

Premijer liga, kadeti 27. kolo:

Mladost - Željezničar 1:5
Borac - Sloboda 1:1
Velež - Vitez 4:0
Sarajevo - Radnik 5:2
Travnik - Zrinjski 1:2
Čelik - Slavija 2:1
Olimpic - Široki Brijeg 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti