Smriko: Zaslužili smo bod protiv Mladosti

Smriko o utakmicama

Smriko: Zaslužili smo bod protiv Mladosti

Nogometaši Viteza su u nedjelju doživjeli poraz na neugodnom gostovanju kod ekipe Mladosti. Nakon ove utakmice smo razgovarali sa prvim napadačem Viteza, Jasminom Smrikom.

"U ovoj utakmici je podjela bodova trebala biti najrealnija. Igralo se po katastrofalno tvrdom travnjaku, tako da se nije mogao ni očekivati neki atraktivan nogomet. Realno gledajući nijedna ekipa nije ništa napravila, većinom se igralo između dva šesnaesterca utakmica je prošla bez ijedne ozbiljnije prilike. Na kraju su njihova dva iskorištena penala odlučila utakmicu." rekao je za SportSport Jasmin Smriko.

"Velež je dobra ekipa i veoma dobro igra na strani. Ali opet mi smo  "kući",tj. u Zenici među najbolje tri ekipe u ligi, tako da očekujem veoma dobru i otvorenu utakmicu,koju ćemo na kraju i dobiti. Nastojim u svaku utakmicu da uđem maksimalno motivisano i spremno. Ostale su još četiri utakmice, gledat ću da ih odradim maksimalno ozbiljno i da pokušam postići još koji gol." dodao je na kraju razgovora napadač Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.