Šodić: Trijumf protiv Leotara za Premijer ligu

Derp prvenstva igraju Rudar i Leotar

Šodić: Trijumf protiv Leotara za Premijer ligu

A. Beganović

Utakmice 23. kola Prve lige Republike Srpske donose i onaj najveći derbi u kojem će snage da odmjere Rudar Prijedor i Leotar.

Trebinjski tim ovaj derbi dočekuje sa dva boda prednosti.

"Tenzije su maksmalno podignute i mi ćemo da pred našim navijačima nadigramoLeotar. Još uvijek se sjećamo prošle sezone kad su nam iz Prijedora odnijeli jedan bod koji nas je kasnije koštao ostanka. Pobijedit ćemo Rudar za titulu", kazao je igrač Rudara Nebojša Šodić.

Leotar dolazi sa namjerom da u ovoj najvažnijoj utakmici sezone u najmanju ruku sačuvaju bodovnu prednost.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Nama bi i jedan bod bio dobar rezultat. U svakom slučaju sve ćemo učiniti da ih savladamo", rekao je član Leotara Ognjen Radulović, koji je prije dvije sezone branio boje upravo Rudar Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije