Šok u Zenici: Metalleghe pred pobjedom

Jajčani vode sa 3:1

Šok u Zenici: Metalleghe pred pobjedom

E. Čaušević

Sjajan meč prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Zenici igraju Čelik i Metalleghe.

Gosti iz Jajca su u samom finišu prvog poluvremena stigli do prednosti kada je Dujaković bio precizan sa bijele tačke. Ipak, Čelik je u 59. minuti stigao do izjednačenja golom Brkovića.

Zeničani su nakon gola Brkovića krenuli po potpuni preokret, ali je golman gostiju sjajno intervenisao u nekoliko navrata. Nakon propuštenih prilika Čelika uslijedila je kazna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gosti su po drugi put šokirali domaće navijače kada je Nebojša Popović pogodio za vodstvo Metalleghea od 2:1. Desetak minuta kasnije Metalleghe je odigrao sjajnu akciju, a Dujaković je nakon asistencije pogodio za velikih 3:1 novog premijerligaša.


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi