Sokanović: Biće ovo jednu teško gostovanje

Fudbaler Vlasenice o predstojećem meču

Sokanović: Biće ovo jednu teško gostovanje

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice će u okviru devetog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske otputovati u višegrad gdje će svoja koplja ukrstiti protiv tamošnje ekipe Drine HE.

I jedni i drugi osigurali su put u niži rang, te će s toga ovo biti utakmica bez rezultatskog značaja.

"Na gostovanje u Višegrad idemo da odmjerimo snage sa ekipom koja će nam se pridružiti iduće godine u nižem rangu. Protivnik igra veoma jako ali i agresivno na domaćem terenu. Iz tog razloga, bodovi su upitni. Cilj nam je da odigramo jednu veoma dobru utakmicu i da pokušamo ostati neporaženi", kazao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Aleksandar Sokanović.

Utakmica između Drine HE i Vlasenice igra se   od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi