Soldo: Mladost je najprijatnije iznenađenje

Golman Širokog pred današnji meč

Soldo: Mladost je najprijatnije iznenađenje

M. Maksimović

Dvije vezane pobjede nad Čelikom i Krupom Široki Brijeg očekuje težak ispit u Doboju kod Kaknja. 

Mladost je trenutno jedini tim bez poraza što je dovoljno upozorenje za Branka Karačića i njegove izabranike. Današnjeg domaćina respektuje i golman Širokog Brijega Antonio Soldo.

“Mladost je je jedini tim koji na šest utakmica na početku sezone nije poražen. Oni su time bez sumnje najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone. Čvrsti su, teško ih je probiti i već sad znamo da je pred nama teška utakmica koju neće biti lako pobijeditI“, rekao je Soldo, dodajući:

“Ukoliko budemo disciplinovani cijelim tokom utakmice, na kraju možemo ostvariti novi trijumf. Vidljiv je pomak u našoj igri, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Branko Karačić danas ne može računati na usluge Ivana Krstanovića i njegovog imenjaka Crnova. Pod velikim znakom pitanje je i nastup Dine Ćorića koji poput Crnova nije konkurisao za nedavni susret na Pecari protiv Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi