Soldo: Radit ćemo za boljitak bh. fudbala

Novi član IO NSBiH

Soldo: Radit ćemo za boljitak bh. fudbala

M. Maksimović

Dugogodišnji uposlenik NK Široki Brijeg Dragan Dado Soldo u budućnosti će predstavljati Nogometni savez ZHK-a u Izvršnom odboru NFS BiH. 

On je u izjavi za naš portal priznao da je pomalo iznenađen, uz riječi zahvalnosti svima koju su ga podržali na jučerašnjem skupštinskom zasjedanju.

“Nisam očekivao da ću biti imenovan. Hvala NS ZHK-a koji me je kandidovao i omogućio mi da uđem u ovaj krug ljudi, a kolegama čestitke na izboru”, rekao je Soldo.

Njegova misija unutar Izvršnog odbora je jasna.

“Zalagat ću se za boljitak fudbala u Bosni i Hercegovini. Pred nama je mnogo posla, ima tu mnogo dobrih stvari, ali i onih na kojima moramo raditi kako bismo u budućnosti bili uspješniji”, rekao je.

Soldo će i u budućnosti obnašati funkciju sekretara NK Široki Brijeg koji se trenutno priprema za Skupštinu kluba, a koja će imenovati novi Upravni odbor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi