Zmajevi trenirali na Areni Pantanal

Spahić i Salihović trenirali punim intenzitetom

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred utakmicu sa Nigerijom na Areni Pantanal u Cuiabi. 

Selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić večeras je mogao računati na sve reprezentativce, a trenirali su i Emir Spahić kao i Sejad Salihović. 

Ono što posebno raduje jeste činjenica da su obojica trening odradili punim intenzitetom i samim tim Salihović bi trebao biti u konkurenciji za duel sa Nigerijom.  

Utakmica na stadionu Arena Pantanal na rasporedu je sutra sa početkom od 18 sati po lokalnom, odnosno u ponoć po srednjoevropskom vremenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije