Spahić: Mogu obećati maksimalno zalaganje svih igrača

Napadača Rudara iz Kaknja

Spahić: Mogu obećati maksimalno zalaganje svih igrača

S. Mlaćo

Pobjedom u prošlom kolu nad Budućnosti (2:0), nogometaši Rudara iz Kaknja napravili su pravu uvertiru za sutrašnji meč 19. kola protiv Orašja.

Kakanjci su favoriti na svom stadionu, a nedostajat će im Amel Hrustanović i Vedin Kulović.

"Mogu ispred igrača obećati maksimalno zalaganje i veliko htjenje, koje smo ispoljili i na prethodne tri utakmice, po čemu ova ekipa sve više postaje prepoznatljiva. Bit će teško jer za protivnika imamo izuzetno kvalitetnu momčad Orašja, ali ja očekujem da ćemo uz podršku naših vjernih navijača ostvariti i četvrtu proljetnu pobjedu", kazao je iskusni napadač Kakanjaca Bajro Spahić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sutrašnji meč na stadionu Pod Vardom počinje u 14:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi