Spahić: Motivisane smo za sutrašnji meč

Optimizam u bh. timu

Spahić: Motivisane smo za sutrašnji meč

Žensku „A“ reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra očekuje meč sa Engleskom. 

Jedna od iskusnijih igračica u timu Samire Hurem, Alisa Spahić smatra da naš tim može do pozitivnog rezultata u predstojećem susretu.

„Često nas pitaju da li smo spremne za utakmicu protiv Engleske. Sama činjenica da igramo protiv 3. reprezentacije svijeta, pored velikog poštovanja prema njima, nas čini i jako motivisanim da sa mnogo želje, htjenja, naboja i hrabrosti  odigramo sutrašnji meč, te da podignemo nivo samopouzdanja  pred susret sa Velsom", kazala je Spahić, prenosi stranica N/FSBiH, te dodala:

"Prethodne dvije utakmice protiv Engleske nam daju za pravo da se nakon minimalnih poraza, možemo nadati i neriješenom rezultatu. Za  to će nam pored svega što imamo biti neophodna i sportska sreća! Treba istaći i da su sve igračice zdrave i spremne za sutrašnju utakmicu.“

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. obje selekcije su odigrale po jednu utakmicu. Bh. tim pobijedio Kazahstan u gostima sa 2:0, dok je Engleska na svom terenu bila ubjedljiva protiv Rusije pobijedivši sa 6:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi