Pomoćni trener Slobode

Spahić: Sloboda se vratila tamo gdje pripada

J. Duvnjaković

Pomoćni trener FK Sloboda Amir Spahić radostan je zbog povratka Tuzlaka u vrh bh. fudbala.

"Možemo biti radosni i ponosni, Sloboda se vratila gdje joj je mjesto, a to je sami vrh bh. fudbala. Jako smo zadovoljni jer smo  nakon lošeg otvaranja sezone protiv Čelika uspjeli vezati deset utakmica bez poraza i nalazimo se na prvom mjestu. Svi smo ponosni", rekao je Spahić.

Slobodi predstoji meč sa Drinom, kojeg će Tuzlaci shvatiti maksimalno ozbiljno.

"Možemo reći da je utakmica sa Drinom barem na papiru nešto lakša, jer su oni posljednji na tabeli. Međutim, to su sigurno najteže utakmice gdje nas očekuje težak teren i težak protivnik. Drina na domaćem terenu sigurno igra dobro i ovi rezultati koje pokazuju nisu ogledalo njihovog kvaliteta. Nadamo se nastavku naše serije i ostanku na prvom mjestu i nakon te utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će nam se uskoro vratiti i povrijeđeni igrači Govedarica i Mujić i da ćemo spremno dočekati nastavak prvenstva. Možemo reći da Sloboda igra jedan lijep i dopadljiv fudbal i drago mi je zbog naše publike koja je dugo godina dolazila na stadion Tušanj i odlazila sa lošim raspoloženjem. Sada napokon dolaze ljepša vremena, igramo dosta bolje i pokazujemo napadačku igru. Navijačima poručujem da u Zvornik dođu u što većem broju, a uz njihovu pomoć nadamo se pobjedi i nastavku ove serije", zaključio je pomoćni trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.