Spahić: Zašto opet igramo u Zenici?

Kapiten na zagrijavanju pitao saigrače

Spahić: Zašto opet igramo u Zenici?

Kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić nakon susreta i poraza od Brazila nije bio nezadovoljan. Zadovoljan je igrom, ali i podrškom s tribina.

"U utakmicu smo ušli sa prevelikim respektom, vidio se strah na početku, no iz minute u minutu je bilo bolje. Kasnije smo imali četiri lijepe prilike, a onda opet na kraju primimo gol", rekao je kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić.

"Iz ničega smo dobili drugi gol, prezadovoljan sam jer nismo bili ni kompletni. Moramo biti zadovoljni, provjera je donekle uspjela. Na zagrijavanju sam rekao, zašto igramo opet u Zenici", dodao je Spahić, aludirajući na atmosferu na stadionu u St. Gallenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.