Spahiću otkaz nakon skandala, Vršajeviću crveni, Lulić heroj

Učinak Zmajeva u protekloj sedmici

Spahiću otkaz nakon skandala, Vršajeviću crveni, Lulić heroj

Proteklu sedmicu, kada je riječ o fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine, obilježila je skandalozna tuča Emira Spahića sa stadionskim osiguranjem nakon utakmice četvrtfinala DFB Pokala s Bayernom.

Nakon mnogo prašine uslijedio je otkaz za nekadašnjeg kapiten fudbalske reprezentacije BiH. Proteklog vikenda na bundesligaške travnjake se vratio i Sead Kolašinac, a izuzev njega i Bičakčića koji je skrivio penal svi ostali Zmajevi u Bundesligi su grijali klupu.

Na klupi za rezervne igrače i bez minutaže bili su i Edin Džeko i Muhamed Bešić. U nastavku pogledajte učinak fudbalskih reprezentativaca naše domovine u protekloj sedmici.

1/28 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.