Sparta Football: Nezaobilazni App za sve vatrene fudbalske navijače

Sparta Football: Nezaobilazni App za sve vatrene fudbalske navijače

Sponzorski tekst

Ko ima više navijača Željo ili Sarajevo? Odgovor može dati samo Sparta Football, prva prava navijačka aplikacija dostupna za download na Google Play-u.

Nova android apliakcija pod imenom Sparta Football omogućava organizovanje navijačkih grupa u stvarnom vremenu, virtuelno navijanje i osvajanje terena i još mnogo drugih redovnih navijačkih aktivnosti.

Za korištenje aplikacije potrebno je samo uključiti geolokacijske servise, registrovati se kako korisnik i izabrati svoj tim. Nakon toga ostaje vam samo da u ime voljenog kluba zauzimate prostor oko sebe i protivničkim navijačima pokažete da ste brojniji, “glasniji” i vjerniji od drugih.

Ako ste navijač, imate priliku da se u ime svog kluba borite za regione koristeći jednostavan proces prijave svoje lokacije. Na osnovu broja prijava navijača određenog kluba, geografska zona na kojoj su se prijavili pada u ruke najbrojnijih i najaktivnijih navijača.

Tokom neprekidnih borbi za teritoriju navijači osvajaju činove i odlikovanja za iskazanu požrtvovanost i vjernost.  

Iako je tek nedavno službeno prezentovana na GooglePlay-u,  “prva prava navijačka aplikacija” već je osvojila veliki broj korisnika. Navijačka karta Evrope polako počinje da dobija svoj istinski oblik i boju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sve koji žele da znaju ko i gdje ima više navijača - Željezničar ili Sarajevo, Partizan ili Crvena Zvezda, Dinamo ili Hajduk, evo prilike da konačno vidimo kakvo stvari zaista stoje.

Aplikaciju je razvila bh. firma Core d.o.o. iz Sarajeva i bazirana je na upotrebi geolokacijskih mogućnosti pametnih telefona i tableta. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.