"Sport plus" pomaže nogometašicama

"Sport plus" pomaže nogometašicama

SportSport.ba

Donacije i sponzorstva sportskih klubova jedan su od sastavnih dijelova svakodnevice poduzeća "Sport Plus" iz Novog Travnika.

Posljednja u nizu donacija otišla je "u ruke" nogometašica iz novotravničkog naselja Nević Polje. Riječ je o klubu koji u svom desetogodišnjem postojanju pravi hvale vrijedne rezultate na razini BiH, kako u seniorskoj, tako i juniorskoj konkurenciji.

Njihove police i zidove krase mnogobrojna priznanja i pehari, a trenutno se bore za povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Teško bi mi bilo uopće i nabrojati sve donacije i raznorazne pomoći koje smo imali prema sportskim klubovima, ali i pojedincima, u BiH. No, svakako znam kako se nećemo zaustaviti na ovome.

Ženski nogometni klub 'Mladost' je naš novi/stari sportski prijatelj i želimo im puno uspjeha u namjerama u povratku u Premijer ligu, rekao je Marko Milanović, direktor poduzeća "Sport Plus" d.o.o. iz Novog Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi