Sport Vision i Nike sponzori turnira "Ilija Pantelić"

Generalni sponzori turnira

Sport Vision i Nike sponzori turnira "Ilija Pantelić"

O. Lekić

U Stanišićima je završen drugi po redu turnir Ilija Pantelić. Na turniru je učestvovalo preko 140 akademija i škola fudbala, iz 13 evropskih zemalja kao i jedna akademija sa Afričkog kontinenta ("Java soccer"- Namibija).

Oko dvije i po hiljade mladih fudbalera, od 23. do 26. juna 2016. godine, takmičili su se na Turniru “Ilija Pantelić” u osam različitih kategorija, a medju njima su  se našle ekipe iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Ukrajine, Poljske, Slovačke, Italije, Švedske, Nigerije i drugih zemalja.

Kompanija Sport Vision, u saradnji sa Nike-om, je generalni sponzor drugog po redu Fudbalskog turnira “Ilija Pantelić”. 

“Naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i dobru energiju najmasovnijeg dječijeg fudbalskog okupljanja u Bijeljini.” izjavio je Mladen Lakić ispred kompanije Sport Vision.

Sport Vision i Nike su se potrudili da daju poseban pečat ovogodišnjem turniru, pa su za nekoliko hiljada posjetilaca i takmičara pripremili dosta zanimljivih iznenađenja, poklona i dobre zabave. 

Sport Vision je najboljeg igrača, strelca i golmana u svakoj kategoriji nagradio sa vrijednim nagradama brenda NIKE Football i sportskom opremom.

Na posebnom Sport Vision izložbenom štandu predstavljeni su najnoviji modeli opreme za fudbal. Posjetioci su imali priliku da probaju novu opremu, da se uvjere u njen kvalitet, te su bili u prilici da osvoje neke od brojnih nagrada koje su ove dvije kompanije pripremile. Centar zabave je bio na posebnom Nike fudbalskom zidu, gdje su takmičari mogli da provjere svoju preciznost u šutiranju lopte. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti