"Sportski direktor Želje? Nema osnove za takav angažman"

Stanićev odgovor na špekulacije

"Sportski direktor Želje? Nema osnove za takav angažman"

Proslavljeni hrvatski reprezentativac, koji je svoju grandioznu karijeru započeo na Grbavici, Mario Stanić spominjao se kao potencijalni nasljednik Aldina Čenana na poziciji sportskog direktora Željezničara.

Vjerovatno bi to bilo rješenje na kojem bi Želji pozavidjeli i mnogo renomiraniji klubovi.

Stanić posjeduje nemjerljivo iskustvo i fudbalsko znanje, igrao je i bio cijenjen među velikanima fudbalske igre pa i Joseom Mourinhom, no za SportSport.ba potvrdio je da neće biti sportski direktor.

Iako je uvijek potencirao ljubav prema klubu i često je gost Grbavice nije mu bilo jasno odakle takva informacija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam pojma odakle dolazi ta informacija. Nema realne osnove za nekakav takav angažman", kratko je odgovorio Stanić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi