SportSport.ba i Sarajevo vode vas na Koševo

Na duel protiv Zrinjskog

SportSport.ba i Sarajevo vode vas na Koševo

U saradnji sa FK Sarajevo, SportSport.ba nagrađuje vjerne čitatelje ulaznicama za meč Sarajevo - Zrinjski.

Sarajevo će u nedjelju od 19.00 sati na Koševu ugostiti ekipu Zrinjskog u okviru 1. kola Premijer lige BiH, a to je ujedno i derbi susret prvog kola.

Da biste dobili jednu od četiri ulaznica za duel Sarajevo-Zrinjski, potrebno je da tačno odgovorite na nagradno pitanje: Kojim rezultatom je završio posljednji prvenstveni duel Sarajeva i Zrinjskog na Koševu?

Odgovore šaljite u inbox naše Facebook grupe, a naknadno ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Karte se mogu preuzeti sutra od 10.00 do 16.00 sati uz prikaz identifikacionog dokumenta u Fan shopu u prostorijama FK Sarajevo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi