SportSport.ba medijski partner NFSBiH

Potpisan ugovor o saradnji

SportSport.ba medijski partner NFSBiH

SportSport.ba

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i portal SportSport.ba zaključlili su danas ugovor o medijskoj saradnji kojim će se u narednom periodu ubrzati protok informacija o aktivnostima NFSBiH.

Prateći pozitivne trendove u krovnoj kući bh. fudbala, SportSport.ba dodano je učvrstio saradnju NFSBiH.

"Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. SportSport.ba je najčitaniji sportski portal u Bosni i Hercegovini, koji već godinama prati reprezentaciju i takmičenja koja organizira Fudbalski savez BiH tako da smo zadovoljni zbog postignutog dogovora. U jednu ruku, SportSport.ba i FSBiH sarađuju već duže vrijeme s tim što je sada saradnja i ozvaničena", istakao je Almir Murtezić, marketing menadžer Fudbalskog saveza BiH.

SportSport.ba i do sada je maksimalno ulagao u praćenje svih aktivnosti fudbalske A reprezentacije BiH, te smo jedini medij koji je sa lica mjesta izvještavao o Zmajevima sa pet kontinenata, Sjeverne i Južne Amerike, Azije, Afrike i Evrope.

Također, premijerligaško takmičenje na portalu SportSport.ba kroz proteklih sedam godina ispraćeno je do najsitnijih detalja, a čitaoci mogu očekivati i dodatna unaprijeđenje.

U budućem periodu posebna pažnja posvetiće se mlađim kategorijama, kao i takmičenjima nižeg ranga. SportSport.ba izvještavaće sa terena Omladinske Premijer lige BiH, a tabele i rasporede ovih takmičenja potražite ovdje: JUNIORI i KADETI.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za 1. nogometnu ligu Federacije BiH, obezbjedili smo uz tabelu i rasporede i pojedinačne statistike učinka svih igrača. Na našem portalu možete pronaći i liste najboljih strijelaca Premijer lige BiH, te 1. lige Federacije BiH, a naravno i statistiku svakog pojedinačnog igrača ove dvije lige (klik na ime igrača u listi). I za 1. ligu RS na portalu SportSport.ba obezbjeđeni su izvještaji sa svih terena, a da bi se što više omasovilo praćenje domaćeg fudbala u našoj zemlji, osigurali smo i tabele, rezultate i rasporede svih takmičenja u drugim ligama koje možete pregledati OVDJE.

SportSport.ba je medijski partner većine značajnijih sportskih institucija u našoj zemlji, uključujući i Olimpijski komitet BiH, Rukometni savez BiH, FK Sarajevo, FK Željezničar, RK Bosna, te mnoge druge. Želite li i vi ostvariti užu saradnju sa našim medijem, ne oklijevajte da nas kontaktirate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti