SportSport.ba u Bakuu: Pratite prijenose svih utakmica

Uz kadetsku reprezentaciju BiH!

SportSport.ba u Bakuu: Pratite prijenose svih utakmica

Kadetska fudbalska reprezentacija BiH danas će po prvi put nastupiti na Evropskom prvenstvu. 

Malkočevićevi izabranici će nastojati da na otvaranju kontinentalne smotre u Azerbejdžanu ostvare pozitivan rezultat protiv selekcije Austrije, a žrijebom koji je održan na Olimpijskom stadionu u Bakuu odlučeno je da će u grupi B još biti Ukrajina i Njemačka.

Premijerna utakmica između BiH i Austrije počinje danas u 12.00 sati i tekstualni prijenos moći ćete prati na portalu SportSport.ba, kao i za sve ostale utakmice koje su na rasporedu 8. i 11. maja. 

Datum utakmica vrijeme
5.5.2016. BiH - Austrija 12:00
8.5.2016. Njemačka - BiH 17:00
11.5.2016. BiH - Ukrajina 17:15


Utakmice na Evropskom prvenstvu će se igrati na četiri stadiona u Bakuu, a to su Olimpijski stadion, Dagla arena, Bakcell arena i Qarabag stadion. Finale je na programu 21. maja na Olimpijskom stadionu.

Ekipa portala SportSport.ba je jedina iz BiH koja se nalazi u azerbejdžanskoj prijestolnici i u narednim danima ćemo se potruditi da vas informišemo o svim dešavanjima iz bh. tabora. Pratite nas... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi