Bliža saradnja s navijačima

"Spremni smo za plavo proljeće"

FK Željezničar u budućnosti će još bliže sarađivati sa svojim navijačima, a praksa će biti da će na press-konferencijama, koje će se organizovati pred domaće utakmice, uvijek biti prisutan i neko iz Udruženja navijača FK Željezničar.

Ovoga puta medijima se ispred Udruženja navijača FK Željezničar obratio, Adi Omanić, a u press-konferenciji je prisustvovao i Amar Zulić, još jedan od članova Udruženja.

"Čast i je i velika odgovornost da govorim ovdje ispred Udruženja navijača FK Željezničar. Tokom prvenstvene pauze Manijaci su bili aktivni i spremali su se za 'plavo proljeće'. Željo je radnički klub svih nas, tako da mi svi imamo direktnu obavezu da pomognemo klubu", istakao je Omanić, te dodao:

"Ovim putem bih želio da ispred Udruženja navijača pozovem sve navijače i simpatizere da dođu na sve utakmice FK Željezničar.

"Iz ljubavi prema tradiciji, dođite, budite dio porodice, slušajte upute momaka, jer mi smo Željezničar", poruka je koju je Omanić ispred Udruženja navijača FK Željezničar poslao svim fanovima Plavih sa Grbavice. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prisutne je interesovalo hoće li navijači Željezničara u nastavku zaobići navijačku tradiciju paljena pirotehnike, koja "udara" direktno na klupsku kasu. Omanić je kratko kazao:

"Dovoljno je reći da se saradnja između kluba i navijača poboljšala u korist kluba".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.