Duljević i Stubičan pred start nove sezone

"Spremni smo za start nove sezone"

Fudbaler Olimpica Haris Duljević vjeruje kako njegov tim može u narednoj sezoni napredovati i izboriti nastup u Evropi. Pripreme se odrađuju na vrhunski način, a Duljević je zadovoljan.

"Zadovoljan sam pripremama, naravno da ima malo umora, ali to je sastavni dio ovoga. Nadam se da ćemo ući što spremniji u novu sezonu. Imam veliki motiv. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim utakmicama i igrama", rekao je Duljević, koji je se dotakao i teme mlade reprezentacije čiji je član.

"Imamo jako dobru selekciju. Nadam se da ćemo otići na Evropsko prvenstvo. Biće teška utakmica protiv Španije, ali nisu nepobjedivi", dodaje Duljević.

Novo pojačanje Olimpica Stjepan Stubičan također je zadovoljan radom.

"Treninzi su dosta jaki, dobro se radi i biće vlajda dobro. Dobro su me prihvatili, atmosfera je dobra i pozitivna. Pokušavam se izboriti za mjesto u prvom timu, očekujemo da igramo u Evropu."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.